Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz’ın İzmir’de Düzenlediği Tesisat Buluşması Seminerine Sektörden Büyük İlgi

Ayvaz’ın İzmir’de Düzenlediği Tesisat Buluşması Seminerine Sektörden Büyük İlgi

  • 29.11.2012
  • 11297 Okunma

Ayvaz’ın geleneksel “Tesisat Buluşması” on birincisi 23 Kasım 2012 tarihinde, İzmir Crowne Plaza Hotel’de toplam 200 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ayvaz’ın geleneksel “Tesisat Buluşması” on birincisi 23 Kasım 2012 tarihinde, İzmir Crowne Plaza Hotel’de toplam 200 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Bugüne kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana ve Kocaeli gibi sanayisi gelişmiş şehirlerde düzenlenen seminere ağırlıklı olarak proje firmaları, mekanik tesisat taahhüt firmaları, kamu kurumları, tekstil, kağıt ve tütün sanayiinden katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Organizasyonda İTÜ Makina Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, Ari Armaturen Teknik Satış Müdürü Tim Wallis, Ayvaz Yalıtım Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Tavukçuoğlu ve Ayvaz A.Ş. Kocaeli Bölge Müdürü Ersun Gürkan konuşmacı olarak kürsüyü aldı.

Buluşmaların açılış konuşmasını yapan Ayvaz A.Ş. Satış Müdürü Süleyman Alço; şirketin tarihçesini, kalite politikasını, iç ve dış pazardaki başarılarını detaylı bir şekilde dinleyicilerle paylaştı. Kısa adı AEQ olan Avrupa Kompansatör ve Esnek Metal Hortum Üreticileri Birliği’ne üye olan ilk ve tek Türk şirketinin Ayvaz olduğunu da dile getiren Alço, şirketlerinin sektörde yine bir ilke imza attığını vurguladı.

İlk sunumun ardından sözü alan Ersun Gürkan, Ayvaz’ın ürün gamını, sektöre sunduğu yeni ürünleri ve şirketin bugün geldiği noktayı 45 dakika süren sunumuyla aktardı. Şirketin yurt içinde 10 bölge müdürlüğü ve 78 bayi ile hizmet çıtasını yükselttiğini belirten Gürkan, yurt dışında ise geniş distribütörlük ağları sayesinde son bir yılda 84 ülkeye ihracat yaptıklarının altını çizdi. Dış pazarlardaki taleplere daha hızlı yanıt verebilmek için, 2010 yılında Rusya’da ve 2011 yılında Bulgaristan’da fabrikalar kurduklarını dile getiren Bölge Müdürü, “Üretim de yaptığımız bu iki ülkeye ek olarak; İtalya, Ukrayna, Irak ve Suudi Arabistan’da da bölge müdürlüklerimiz ve satış ofislerimiz var. Sektörümüzde küresel çapta güçlü bir marka olma yolunda büyük adımlar atıyoruz” dedi.

Ayvaz’ın ürün gamına her yıl en az iki yeni ürün eklendiğini söyleyen Bölge Müdürü, 2012 yılında TS-EN 14800 standardındaki doğal gaz bağlantı hortumu, boru konnektörü, kondens toplayıcı, Nanoflex izolasyonlu solar hortumu, Indoor-flex bina içi tesisat hortumu, yangın dolabı ve pistonlu vana gibi ürünlerin öne çıktığını dile getirdi.

Ersun Gürkan’ın ardından kürsüyü Ari Armaturen’in Almanya’daki genel merkezinde Teknik Satış Müdürü olarak görev yapan Tim Wallis alarak, Ari Armaturen'in teknolojisini, ürünlerini ve organizasyon yapısını katılımcılarla paylaştı. Ayvaz'la başlayan yeni stratejik iş birliğinin önemine de değinen Wallis, ticaretin karşılıklı ilişki ve güven üzerine kurulu olduğunu belirterek Ari Armaturen markasının Türkiye’deki tek distribütörünün Ayvaz olmasının sektör açısından da kazançlı olacağının altını çizdi. Ari Armaturen’in ve Türkiye pazarının Ayvaz markasına olan güveninin daha büyük başarıları getireceğine inandığına değinen Wallis, Türkiye tüketicisi için Almanya’da güçlü bir stok kapasitesi olduğunu ve Ayvaz’ın yeni lojistik merkezi ile bu gücün ikiye katlandığını belirtti.

Ayvaz ekibi

Tim Wallis'in ardından Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, "Yağmurlama (Sprinkler) Sistemleri Tasarım ve Uygulama Esasları" başlığı altında yaklaşık 45 dakika süren keyifli bir sunum yaptı. İTÜ Makine Fakültesi’nin değerli duayeni izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği ve güncel olaylardan örnekler vererek zenginleştirdiği sunumunu soru-cevap şeklinde tamamladı.

Seminerin sonunda Ayvaz Yalıtım Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Tavukçuoğlu sahneyi alarak, yalıtımın ne olduğunu, endüstriyel yalıtımın hayati önemini, Aspen Aerogels yalıtım ürünlerinin performans olarak başarısını ve ülkemizin enerji tasarrufu konusunda ne noktada olduğunu özetleyen 40 dakikalık bir sunum gerçekleştirdi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku