Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz’ın Yeni Ürünleri Avrupa ve Ortadoğu’daki Fuarlarda Sergilendi

Ayvaz’ın Yeni Ürünleri Avrupa ve Ortadoğu’daki Fuarlarda Sergilendi

  • 29.11.2012
  • 7768 Okunma

Başarılı ihracat çalışmaları neticesinde, İMMİB’nin düzenlediği “ihracatın Yıldızları” ödüllerinde üç yıldır üst üste ödül alan Ayvaz, Kasım ayı boyunca Ortadoğu ve Avrupa’nın üç büyük sektörel fuarında yeni ürünlerini tüketici karşısına çıkardı.

Başarılı ihracat çalışmaları neticesinde, İMMİB’nin düzenlediği “ihracatın Yıldızları” ödüllerinde üç yıldır üst üste ödül alan Ayvaz, Kasım ayı boyunca Ortadoğu ve Avrupa’nın üç büyük sektörel fuarında yeni ürünlerini tüketici karşısına çıkardı. Organizasyonlarda esnek metal hortumların, kompansatörlerin ve vanaların yoğun ilgi gördüğünü gördüğünü belirten şirket yetkilileri, fuarlar sayesinde mevcut ve potansiyel müşterileriyle bir araya geldiklerini ve ihracatta başarılı bir ay geçirdiklerini belirtti.

Şirket, Dubai’de gerçekleştirilen ve Ortadoğu’nun en büyük yapı fuarı niteliğini taşıyan Big 5  serisinin son ayağı ile bu ayki yoğun fuar dönemine başladı. Big 5 fuarındaki katılımcıların özellikle kompansatör, HVAC ürünleri ve güneş enerjisi bağlantı elemanlarına ilgi gösterdiği belirtildi. Şirketin bu ayki ikinci durağı ise, ayın ortasında gerçekleştirilen ve dört gün süren Aqua-Therm Prag fuarı oldu. Ayvaz’ın ihracat açısından büyük önem gösterdiği Avrupa’nın merkezinde yer alan bu fuarda, HVAC ve yenilenebilir enerji ürünlerinin sergilendiği; örgülü metal hortumlar, gaz ve su bağlantı elemanları gibi ürünlerin de ziyaretçiler tarafından ilgi gördüğü belirtildi. 

Yoğun fuar takviminin sonunda soluğu Almanya’da alan Ayvaz, 27-29 Kasım tarihleri arasında Avrupa’nın en prestijli vana ve tesisat uygulama fuarı olan Valve World’e kalabalık bir ekip ve büyük bir stant ile katıldı. Fuarda endüstiyel tip örgülü ve örgüsüz metal hortumları, çeşitli tipteki vanaları ve kondestopları potansiyel müşterilerine tanıtma imkanı bulan şirket, Aspen Aerogels yalıtım malzemesi kullanılarak üretilen vana ceketlerini de uluslararası arenada ilk kez tanıtma fırsatı buldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz A.Ş. Dış Ticaret Müdürü Yeşim Saraç, “Ayvaz olarak yurt içi ve yurt dışında birçok fuara katılıyoruz. Yeni pazarlar yaratmak, yeni ürünlerimizi mevcut ve potansiyel müşterilerimize anlatmak amacıyla dünyanın dört bir yanındaki büyük fuarlarda yerimizi alıyoruz.” dedi. Saraç, Ayvaz’ın yurt içinde 10 bölge müdürlüğü ve 78 bayi ile, yurt dışında ise İtalya, Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Irak ve Suudi Arabistan’da bulunan bölge müdürlükleri ve satış ofisleri ile müşterisine ulaştığını bildirdi. Dış ticaretteki önemli avantajlardan birinin de zengin distribütör ağı olduğunu belirten müdür, “İhracat hedeflerimiz de, ihracat rakamlarımız da her yıl düzenli olarak artıyor. Ayvaz için dış ticaret büyük önem arz ediyor, dolayısıyla pazar ve müşteri odaklı çalışma felsefemizi koruyoruz.” dedi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku