Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz’ın Eğitime Destek Faaliyetlerinin Yeni Durağı Köyceğiz Oldu

Ayvaz’ın Eğitime Destek Faaliyetlerinin Yeni Durağı Köyceğiz Oldu

  • 3.10.2012
  • 9225 Okunma

Meslek liselerine ve üniversitelerin mühendislik fakültelerine destek olmayı sektörel bir sorumluluk olarak kabul eden Ayvaz, Köyceğiz Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’ne yardım ziyaretinde bulundu.

Meslek liselerine ve üniversitelerin mühendislik fakültelerine destek olmayı sektörel bir sorumluluk olarak kabul eden Ayvaz, Köyceğiz Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'ne yardım ziyaretinde bulundu. Okulun Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme bölüm öğretmeni Özkan Yaman'ın Ayvaz'ın web sitesi üzerinden gönderdiği destek mesajına olumlu yanıt veren Ayvaz A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, ihtiyaç duyulan ekipmanların en kısa zamanda eğitim merkezine iletilmesi sürecini başlattı.

Su ve doğal gaz için üretilen çeşitli hortumlar, tam geçişli küresel vanalar, termostatik radyatör vanaları, çekvalfler ve pislik tutuculardan oluşan yardım paketi Ayvaz A.Ş. İzmir Bölge Müdürlüğü'nde görev yapan Tevfik Arıcan tarafından 26 Eylül tarihinde okula iletildi. Arıcan, okul müdürü Sayın Ali Eren ve öğretmen Özkan Yaman tarafından karşılanarak 'Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme' dersinin işleneceği odayı ve öğrencileri ziyaret etti.

Köyceğiz Meslek Lisesi Sunum

Yardım paketlerinin açılmasıyla ürünleri ve teknik dokümanları incelemeye başlayan öğrenciler, Ayvaz yetkilisinin kısa bir sunumunu da beğeniyle izledi. öğrencilere, ellerindeki Ayvaz ürünlerinin nasıl üretildiğini, nerede ve nasıl kullanıldığını anlatan Arıcan, sunumunun sonunda öğrencilerden aldığı sorulara da cevaplar verdi.

Teknik yetersizliklerin giderilmesiyle beraber daha iyi bir eğitim ortamı oluşturacaklarını belirten öğretmen özkan Yaman,  Ayvaz yetkilisine sunumunun sonunda teşekkür etti.

Köyceğiz Meslek Lisesi öğrenciler

Konuyla ilgili açıklama yapan Serhan Alpagut, 'Daha iyi ürünler için fabrikamıza, daha iyi yetişmiş nesiller içinse eğitime yatırım yapıyoruz. Geleceğin sektör çalışanlarını şimdiden kazanmak ve öğrencilerin ufkunu geliştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sektörde yer alan tüm şirketleri, imkanları el verdiği ölçüde sosyal sorumluluk kampanyalarına destek olmaya davet ediyorum' diyerek eğitime destek çağrısında bulundu.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku