Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Almanya’daki Sektör Fuarlarına Damgasını Vurdu

Ayvaz, Almanya’daki Sektör Fuarlarına Damgasını Vurdu

  • 4.07.2012
  • 8174 Okunma

Kendi alanlarında dünyanın en büyük iki fuarı olarak kabul edilen Intersolar ve Achema Haziran ayında Almanya'da düzenlendi. Ayvaz'ın ürün gamına yeni kattığı ürünler her iki fuarda da ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Kendi alanlarında dünyanın en büyük iki fuarı olarak kabul edilen Intersolar ve Achema Haziran ayında Almanya'da düzenlendi. Ayvaz'ın ürün gamına yeni kattığı ürünler her iki fuarda da ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Dünyanın en büyük güneş enerjisi teknolojileri fuarı olan Intersolar, 13-15 Haziran tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde yine büyük bir ilgi görerek gerçekleştirildi. 49 ülkeden 1.909 firmanın katıldığı ve yaklaşık 70.000 kişinin ziyaret ettiği fuarda Ayvaz'ın ürün gamına yeni kattığı ürünler katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Ayvaz, uluslararası anlamda sektörün dev markalarını ağırlayan bu fuarda özellikle izolasyonlu ve örgülü solar hortumları, nano teknolojik izolasyonlu solar hortumları ve solar ısı değiştirgeçleri ile su ıstıcı tanklar için özel olarak tasarlanan Boiler-flex adındaki ürünü ile dikkatleri çekti. Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, günümüzde güneş enerjisini farklı alanlarda kullanmak için yoğun çalışmalar yapıldığını ve özellikle ısıtma amaçlı kullanılan sistemlerin büyük önem taşıdığını söyledi. Ayvaz olarak bu noktaya yoğunlaşarak EZ-Flex, Nanoflex ve Boilerflex adında 'kolay uygulanabilir ve ekonomik' ürünler geliştirdiklerini belirten Alpagut, enerji verimliliği kavramının ülkemizde de önem kazanmaya başlamasının sektör açısından önemli bir gelişme olduğunu belirtti.

Ayvaz'ın cirosunun büyük bir bölümünü ihracatın oluşturduğunu belirten Alpagut, 'Şirket olarak 2011 yılında 83 ülkeye ihracat gerçekleştirdik. Yurt dışı fuarlara katılmanın, orada ülkemizi temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Sadece bu yıl yurt dışındaki 30'a yakın fuara katılım gösteriyoruz. Intersolar'ın hemen ardından Almanya'nın Frankfurt kentindeki Achema fuarına da katılarak bölgedeki varlığımızı artırmayı hedefliyoruz' dedi.

Fuarda, özel kimyasal akışkanlar için tasarlanan endüstriyel vana çeşitlerinin ve petrol rafinerilerinde ısı takip sistemleri için özel tasarlanan Trace-flex adlı ürünü ön plana çıkardıklarını söyleyen Alpagut, potansiyel müşterilerin ve uygulayıcıların Ayvaz'ın yeni ürünlerine gösterdiği yoğun ilgiden çok memnun olduklarını dile getirdi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku