Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Bu Yıl da İhracatın Yıldızı Oldu

Ayvaz Bu Yıl da İhracatın Yıldızı Oldu

  • 26.06.2012
  • 10001 Okunma

Başarılı ihracat çalışmaları neticesinde 83 ülkeye imzasını atan Ayvaz A.Ş., İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri’nin (İMMİB) düzenlediği “İhracatın Yıldızları” ödül töreninde 3.lük ödülü aldı.

Başarılı ihracat çalışmaları neticesinde 83 ülkeye imzasını atan Ayvaz A.Ş., İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri'nin (İMMİB) düzenlediği 'İhracatın Yıldızları' ödül töreninde 3.lük ödülü aldı. Son dört yıldır üst üste üçüncülük ödülü alan şirket, son dönemde özellikle Afrika kıtasına odaklanması sayesinde ihracat yaptığı ülke sayısını 83'e çıkardı.

Konuyla ilgili bilgi veren Ayvaz A.Ş. Dış Satış Müdürü Yeşim özer Saraç, İMMİB'nin İhracatın Yıldızları ödüllerinde kendi kategorilerinde 4 yıldır ödül aldıklarını belirtirken, üretimi yapılan tüm ürün gruplarından yurt dışına satışlar gerçekleştirildiğini söyledi. Bu başarının arkasında büyük bir ekip çalışması yattığının altını çizen Saraç, yaptığı konuşmada 'Ayvaz olarak, son bir yılda Gana'nın da dahil olmasıyla birlikte 83 ülkeye ihracat yaptık. Avrupa Birliği ülkeleri her zamanki gibi en çok satış gerçekleştirdiğimiz ülkelerin başında yer aldı. İhracat hedeflerimiz de, ihracat rakamlarımız da her yıl düzenli olarak artıyor. Ayvaz için dış ticaret büyük önem arz ediyor, dolayısıyla pazar ve müşteri odaklı çalışma felsefemizi koruyoruz' dedi.

2010 ve 2011 yıllarında Bulgaristan ve Rusya'da kurdukları fabrikalarda da imalata başladıklarını belirten Saraç, 'Bulgaristan'da kurduğumuz fabrika ile Avrupa ülkelerine ve Rusya pazarına yönelik bir yapılanma sağladık. Yurt dışından gelen ürün taleplerine daha hızlı cevap verebilmenin yolunu bu fabrikalarla açmış olduk. Bunların dışında Irak'ta bir temsilciliğimiz, İtalya, Ukrayna ve Almanya'da da satış ofislerimiz ve depolarımız var. İhracat konusundaki satış organizasyonumuzu farklı ülkelerdeki 253 distribütörümüz ile gerçekleştiriyoruz' dedi.

Yeni pazarlar yaratmak için Ayvaz'ın yurt dışında birçok fuara katıldığını belirten Saraç, geçen yıla büyük hedeflerle başlandığını fakat yılın ortasında AB ülkelerinde baş gösteren ekonomik krizin kendilerini de endişelendirdiğini söyledi. Bugün ise dünyanın çok farklı noktalarına satış yapabilen bir şirket oldukları için krizin kendilerini pek etkilemediğinin altını çizen Dış Ticaret Müdürü, yeni pazarlar yaratmış olmanın avantajını bu süreçte yaşadıklarını sözlerine ekledi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku