Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Fiyat Listesiyle de Fark Yaratıyor

Ayvaz, Fiyat Listesiyle de Fark Yaratıyor

  • 28.03.2012
  • 7386 Okunma

Ayvaz, pazarlama karmasına eklediği son ürünleri de içeren 2012 fiyat listesini hem basılı olarak hem de e-dergi formatında yayımladı. Listeyi indirmek için haberi okuyun!

Ayvaz, pazarlama karmasına eklediği son ürünleri de içeren 2012 fiyat listesini hem basılı olarak hem de e-dergi formatında yayımladı. Sektörde ilk defa kare barkodlar (QR Code) kullanılarak oluşturulan basılı fiyat listesi, kullanıcıların mobil aygıtları kullanarak ürünler hakkında anında detaylı bilgi almasını sağlarken; e-dergi formatında yayımlanan fiyat listesi ise dijital mecranın getirdiği kullanım kolaylığı ve doğa dostu yapısı ile dikkatleri çekiyor.

Şirketin uzun yıllardır üretimini gerçekleştirdiği ana ürün grupları olan kompansatör, esnek metal hortum, seviye kontrol, kondenstop, vana ve yangın başlıkları altında onlarca yeni ürünün eklendiği listede, Alman Ari Armaturen ürünlerinin de tam kadro olarak yer alması dikkat çekiyor.

Doğa dostu olmak için dijitale yöneldik

Her geçen yıl daha az kağıt tüketmek amacıyla, basılı fiyat listesi tirajını düşüren, buna oranla dijital mecraların kullanımını artıran Ayvaz, 2012 fiyat listesi için online ortamı daha da etkin kullanmayı hedefliyor. Doğa dostu bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerleyen şirket, bu yıl baskı sayısını yarıya indirmeyi fakat dijital ortamın kullanımı sayesinde fiyat listesinin eriştiği kişi sayısını ise ikiye katlamayı düşünüyor.

www.ayvaz.com/fiyatlistesi adresinden Ayvaz'ın 2012 fiyat listesini inceleyebilirsiniz.

Kare barkodları fiyat listemizde de kullanıyoruz

Kare Barkod (QR Code)Kısa adı QR Code ya da kare barkod olan, akıllı cep telefonları ve tablet PC'ler tarafından okunabilen barkodların, pazarlama iletişimi alanında dünyanın büyük markaları tarafından kullanıldığını belirten Ayvaz yetkilileri 'Türkiye tesisat sektöründe her konuda olduğu gibi, teknoloji konusunda da ilkleri gerçekleştiriyoruz. Şirket olarak geçen yıldan itibaren birçok reklam ve tanıtım faaliyetimizde, tüketiciye kare barkodlar aracılığıyla ulaşmaya devam ediyoruz. Bu sayede tüketicilere daha çok bilgiyi sunabiliyor ve her yerden ulaşılabilir oluyoruz' dedi.

www.ayvaz.com/karebarkod adresindeki mikro sitede bu ücretsiz teknolojinin ne olduğu ve nasıl kullanıldığı ile ilgili detaylı bilgileri tüketicilere sunan şirket, yeni fiyat listesinde yer alan ürünlerle ilgili detaylı bilgileri de yine bu barkodlar vasıtasıyla kullanıcılara ulaştırıyor.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku