Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Yılın ilk Tesisat Buluşması semineri İstanbul'da yapıldı

Yılın ilk Tesisat Buluşması semineri İstanbul'da yapıldı

  • 31.01.2012
  • 15979 Okunma

Ayvaz'ın geçen yıl Türkiye'nin üç büyük şehrinde gerçekleştirdiği ve sektör üyeleri tarafından büyük ilgi gören Tesisat Buluşması seminerlerinin dördüncüsü geçtiğimiz günlerde The Green Park Hotel'de düzenlendi.

Tesisat Buluşması seminerlerinin sonuncusu The Green Park Hotel Bostancı'da gerçekleştirildi. Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, Ari Armaturen yetkilisi Thorsten Strughold ve Ayvaz Yalıtım Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Tavukçuoğlu katılımcılarla önemli bilgiler paylaştı.

Ayvaz'ın geçen yıl Türkiye'nin üç büyük şehrinde gerçekleştirdiği ve sektör üyeleri tarafından büyük ilgi gören Tesisat Buluşması seminerlerinin dördüncüsü geçtiğimiz günlerde The Green Park Hotel'de düzenlendi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Ayvaz Satış Müdürü, sunumunda Ayvaz'ın kısa tarihçesini, uzmanlık alanlarını, organizasyonel yapısını, uluslararası arenadaki başarılarını ve şirketin bugün geldiği noktayı katılımcılarla paylaştı. 1948 yılında kurulan küçük bir şirketin, bugün 83 ülkeye ihracat yapan bir üretim merkezi haline geldiğini vurguladı.

Giriş konuşmasının ardından sırayı Ari Armaturen Almanya'dan ülkemize gelen Thorsten Strughold aldı. Ari Armaturen'in teknolojisini, ürünlerini ve organizasyon yapısını izleyicilerle paylaşan Strughold, Ayvaz'la yaşanan yeni stratejik iş birliğinin önemine de değindi.

Programın ikinci yarısında sahneyi Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç "Yağmurlama (Sprinkler) Sistemleri Tasarım ve Uygulama Esasları" sunumuyla alarak katılımcılara keyifli ve bilgi dolu anlar yaşattı. Kılıç, izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği ve güncel olaylara da değinerek gerçekleştirdiği sunumunu soru-cevap bölümüyle tamamladı.

Mustafa Tavukçuoğlu - 4. Tesisat Buluşması

Kılıç'ın ardından Ayvaz Yalıtım Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Tavukçuoğlu sahneyi alarak, yalıtımın ne olduğunu, endüstriyel yalıtımın hayati önemini, Aspen Aerogels ürünlerinin incelik ve performans olarak başarısını ve ülkemizin enerji tasarrufu konusunda ne noktada olduğunu özetleyen 40 dakikalık bir sunum gerçekleştirdi.

4. Tesisat Buluşması - The Green Park Hotel

Her Tesisat Buluşmasında olduğu gibi, gecenin sonu sektör üyelerinin keyifli sohbetler eşliğinde yediği akşam yemeği ile son buldu.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku