Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz İç Satış Ekibi Ari Armaturen Eğitiminde Buluştu

Ayvaz İç Satış Ekibi Ari Armaturen Eğitiminde Buluştu

  • 19.01.2012
  • 8849 Okunma

Ari Armaturen yetkilisi Thorsten Strughold eğitim vermek için Almanya'dan Türkiye'ye geldi. Merkez fabrikada verilen eğitime Türkiye'nin dört bir yanındaki bölge müdürlüklerinde çalışan satış ekibi de büyük ilgi gösterdi.

Ayvaz ve Ari Armaturen arasında başlayan stratejik iş birliği kapsamında Ari Armaturen yetkilisi Thorsten Strughold eğitim vermek için Almanya'dan Türkiye'ye geldi. Hadımköy merkez fabrikada verilen eğitime Türkiye'nin dört bir yanındaki bölge müdürlüklerinde çalışan iç satış ekibi de büyük ilgi gösterdi.

Ayvaz İç Satış Ekibi Eğitimde

Thorsten Strughold, Ari Armaturen'in organizasyonel yapısı ve ürün gamı ile ilgili detaylı bilgiler içeren sunumunda ARI-FABA metal körüklü vanalar, ARI-STEVI kontrol vanaları, ARI-SAFE emniyet ventilleri, ARI-PRESO basınç düzenleyici vanalar, ARI-PREDU basınç düşürücü vanalar, ARI-CONA kondenstoplar ve ARI-ASTRA balans vanalarının öne çıkan özelliklerini vurguladı.

Sektör üyelerini Ari Armaturen markasıyla buluşturmak için Almanya'ya geziler düzenleneceğini bildiren Ayvaz yetkilileri, bu yıl itibarıyla Türkiye'nin farklı şehirlerinde gerçekleştirilecek olan geleneksel "Tesisat Buluşması" seminerlerine de Ari Armaturen'den yöneticilerin katılacağını bildirdi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku