Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Termostatik Radyatör Vanaları ve Avantajları

Termostatik Radyatör Vanaları ve Avantajları

  • 2.01.2011
  • 9051 Okunma

Enerji verimliliğinin her geçen gün daha çok önem kazandığı günümüzde, işletmelerden hanelere kadar her alanda "tasarruf" konusu öne çıkıyor. Dünya standartlarında yüksek kaliteli ürünler üreten AYVAZ; Termostatik Radyatör Vanaları ile ısınma konusunda ekonomik ve konforlu çözümler sunuyor.

Enerji verimliliğinin her geçen gün daha çok önem kazandığı günümüzde, işletmelerden hanelere kadar her alanda "tasarruf" konusu öne çıkıyor. Enerji maliyetlerinin sürekli olarak artması da, insanları enerjiyi verimli ve tasarruflu kullanmaya yöneltiyor. Bu ihtiyaçları göz önünde bulundurarak, dünya standartlarında yüksek kaliteli ürünler üreten AYVAZ; Termostatik Radyatör Vanaları ile ısınma konusunda ekonomik ve konforlu çözümler sunuyor.

AYVAZ Termostatik Radyatör Vanası radyatöre kolayca takılıyor ve istenen sıcaklık vana üzerindeki bir skala üzerinden belirleniyor. Oda sıcaklığı belirlenen değere ulaştığında, vana otomatik olarak radyatöre gelen su akışını kesiyor. Böylece gereksiz ısınmanın önüne geçilmiş oluyor.

Klasik sistemlerde sıcaklık evin odalarına dengesiz olarak dağılabiliyor ve sağlıksız bir ortam oluşabiliyor. Oysa AYVAZ Termostatik Radyatör Vanaları kullanılan sistemlerde bu durumun önüne geçiliyor ve dengeli ısınmanın yolu açılıyor. örneğin; evin ısıya en çok maruz kalan alanlarından olan mutfakta, sıcaklık istenen değere kolayca ulaştığı için, termostat daha önce devreye giriyor ve gereksiz ısınma engelleniyor. Soğuk olan diğer odalarda ise istenen sıcaklığa ulaşılmadığı için, radyatörlere sıcak su gönderilmeye devam ediliyor. Böylece ısı ve enerji dengesi sağlanmış oluyor.

Termostatik Radyatör Vanalarının Avantajları

AYVAZ Termostatik Radyatör Vanaları yakıt tasarrufu sağlar.
Isıtma cihazının verimini artırır ve ömrünü uzatır.
Tüm odalarda dengeli ısınma sayesinde konfor sunar.
Yardımcı enerjiye ihtiyaç duymaz, işletme maliyeti yoktur.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku