Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Tüm Satış Ekibine Eğitim Semineri Verdi

Ayvaz Tüm Satış Ekibine Eğitim Semineri Verdi

  • 19.08.2011
  • 6587 Okunma

Ayvaz, satış ekibindeki çalışanlarını teknik konulardaki gelişmelerle ilgili bilgilendirmek amacıyla Hadımköy'deki fabrikasında eğitim semineri düzenledi.

Ayvaz, çalışanlarını teknik konulardaki gelişmelerle ilgili bilgilendirmek amacıyla Hadımköy'deki fabrikasında eğitim semineri düzenledi. Satış ekibini teknik konularda geliştirmek ve sektörde sık karşılaşılan soruları cevaplayabilmek için düzenlenen seminere Ayvaz'ın Türkiye genelindeki tüm bölge müdürleri ve satış ekibi katıldı. İki gün boyunca devam eden seminerde yeni ürünlerin tanıtımı da yapıldı.

Dünyanın en iyi yalıtım malzemelerinden biri olan aerojeli endüstriyel uygulamalarda ve yapı sektöründe kullanıma uygun hale getiren Aspen Aerogels firmasının distribütörü olan Ayvaz, bu gruptaki ürünleri de sunumlarla çalışanlarına tanıttı. Ayvaz Yalıtım Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Tavukçuoğlu 'Aerojel İzolasyon ve Enerji Tasarrufu' adlı sunumunda, sektörde kullanılan yalıtım malzemeleri ile Aspen Aerogels ürünlerini karşılaştırarak, aerojel teknolojisinin yalıtım sektörüne getirdiği faydaları anlattı. Tavukçuoğlu, Aspen ürünlerinin yangına karşı üstün dayanma gücü ve fiziksel özelliklerinin avantajları nedeniyle yalıtım sektöründe çığır açacağının da altını çizdi.

Ayvaz Satış Ekibi Eğitim Semineri

Ayvaz A.Ş. Seviye Kontrol ve Kondenstop İmalat Müdürü, bölge müdürlerine ve satış ekibine kondenstoplar ile ilgili genel bilgiler verdi. ürün çeşitleri ve çalışma prensiplerini anlatan müdür, kondenstopların doğru ve yanlış montaj şekillerini göstererek dinleyicileri bilgilendirdi ve bu gruptaki ürünlerle ilgili olarak sektörde yaşanan sorunlara karşı çözümleri de aktararak seviye kontrol ürünlerinin tanıtımını da yaptı.

Ayvaz A.Ş. Kompansatör İmalat Müdürü ise sunumuna ürünlerin üretim aşamalarından bahsederek başladı. Ayvaz'ın imalat süreçlerini, kontrollerini ve dizayn farklılıklarını katılımcılarla paylaşan müdür, kompansatör çeşitleri, uygulama alanları, montajları ve devreye alınmaları konularında da detaylı bilgiler verdi.

Ayvaz'ın yoğun olarak üretimini gerçekleştirdiği başka bir ürün grubu olan esnek metal hortumlar konusunda da kürsüyü Hortum İmalat Müdürü aldı. Ayvaz'ın ürettiği esnek metal hortumlar hakkında detaylı bilgiler veren konuşmacı, sunumunu daha çok 'soru cevap' şeklinde sürdürerek katılımcılara bilgiler verdi.

 Ayvaz A.Ş İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, iki gün süren seminerlerin sonunda bir kapanış konuşması yaptı ve sektörle üretim arasında köprü görevi gören bu seminerlerin düzenli aralıklarla devam edeceğini belirtti.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku