Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Hakkari’deki Okulun Konferans Salonuna ve Kütüphanesine Sahip Çıktı

Ayvaz Hakkari’deki Okulun Konferans Salonuna ve Kütüphanesine Sahip Çıktı

  • 21.05.2018
  • 5500 Okunma

Yurt çapında gerçekleştirdiği eğitime destek faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Ayvaz’ın sıradaki durağı Hakkari Çukurca oldu. Şirket, Çığlı Köyü’nde yer alan ilköğretim okulunun atıl durumdaki konferans salonuna koltuk ve perde; kütüphanesine ise masa, sandalye ve kitap bağışında bulundu.

Sektöre kazandırdığı ilklerle ve sosyal sorumluluk faaliyetleriyle adından her zaman söz ettiren Ayvaz, eğitime destek faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Hakkari Çukurca’da bulunan Çığlı Köyü Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir İlköğretim Okulu’ndan gelen destek mesajına olumlu yanıt veren şirket, okulun atıl durumdaki konferans salonuna iki yüz adet konferans koltuğu; kütüphanesine çok sayıda masa ve sandalye gönderdi. Okulun eğitim materyali açısından eksiklik çeken anaokulu bölümü içinse Ayvaz çalışanları bir araya gelerek eğitici oyuncak ve çocuk kitabı alışverişlerinde bulundular. Yapılan tüm yardımlar şirketin Hadımköy’de yer alan merkezinde toplanarak büyük bir kamyona yüklendi ve bağış birkaç gün süren zorlu yolculuktan sonra sınır köyünde bulunan okula ulaştı. Ayvaz’ın desteğine teşekkürlerini bildirmek isteyen okul yönetimi tarafından okulun konferans salonuna “Ayvaz Konferans Salonu” adı verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut; şirket olarak eğitime her zaman önem verdiklerini, Çukurca’daki bu ilköğretim okulundan gelen eğitim destek talebini de samimi bularak geri çevirmediklerini söyledi. “Bu talep bize okulda öğretmen olarak görev yapan bir arkadaşımızdan geldi. Kendisi bize yazdığı mesajda, bu köy okulundaki imkanların sınırlı olduğunu, öğrencilerin maddi açıdan sıkıntı çektiğini ve mümkünse destek vermemizi beklediğini belirtmişti. Biz de bunun üzerine okul müdürü sayın Erhan Berk’le irtibata geçerek konunun detaylarını öğrendik ve hangi noktalarda destek olabileceğimizi görüştük. Müdürümüz, Ayvaz’ın eğitime destek faaliyetlerindeki ciddi tutumunu göz önüne alarak bağış faaliyetini okul çapında yapıp yapamayacağımızı sordu. Büyük bir mutlulukla olumlu yanıt verdik ve çalışmalara başladık” dedi.

İlk iş olarak, atıl durumda olan konferans salonunu hayata geçirebilir miyiz diye düşündüklerini söyleyen İcra Kurulu Başkanı, bunun için konferans salonu koltuğu üreten firmalarla görüştüklerini ve boş durumdaki salon için iki yüz adet koltuk siparişi verdiklerini belirtti. Konferans salonunu ve kütüphaneyi Ayvaz’ın yaptırdığını; konuyu duyan şirket çalışanlarının da kitap, defter ve oyuncak toplama seferberliğine giriştiklerini dile getiren Alpagut, “Kısa bir süre sonra tüm malzemeleri hazırladık ve koca bir kamyonla Çukurca’ya gönderdik. Bir süre sonra montaj tamamlandı ve değerli okul müdürümüz Erhan Bey bize fotoğraflar gönderdi. Fotoğrafları gördüğümüzde mutluluktan gözlerimiz doldu. Konferans salonunun girişine kendi imkanlarıyla ‘Ayvaz Konferans Salonu’ yazmışlardı” diyerek duygularını ifade etti.

Ayvaz Konferans Salonu

476 öğrencinin okuduğu okuluna yapılan “Ayvaz Konferans Salonu” için bir açılış töreni de düzenleyen okul müdürü Erhan Berk; Çukurca Kaymakamı Temel Ayca’nın, bölge komutanlarının ve bölge sakinlerinin katıldığı törende öğrencilerine müsamere ve çeşitli dinletiler sunmaları için imkan tanıdı. Berk, organizasyon sonrasında Ayvaz’a göndermiş olduğu teşekkür mektubunda “İhtiyaç talebimize vermiş olduğunuz fiili destekten dolayı tüm öğretmen, öğrenci ve velilerim adına teşekkür eder; en anlamlı yatırım olan eğitime katkınızın örnek teşkil ederek, dalga dalga yurt sathına yayılmasını temenni eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Açılış töreni

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, “Ayvaz olarak eğitim alanındaki sosyal sorumluluk faaliyetlerine her zamankinden daha çok önem gösteriyoruz. Çünkü muasır medeniyetler seviyesini aşmak istiyorsak, ilk adımın eğitimle atılacağını biliyoruz. Biz üstümüze düşeni yapmakla yükümlü, sorumlu bir şirketiz. Çukurca’daki okulla yaptığımız bu iş birliği, şirket yöneticilerimizden çalışanlarımıza kadar tüm Ayvaz ailesinin yüzünü güldürdü. Yardımlarımız, desteklerimiz artarak devam edecek. Bu çalışmamızın tüm sektöre örnek olmasını diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Anaokulundaki çocuklar

Ayvaz Konferans Salonu 2

Okulun kütüphanesi

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku