Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Kızılay İş Birliğiyle Kan Bağışı Kampanyası Yaptı

Ayvaz, Kızılay İş Birliğiyle Kan Bağışı Kampanyası Yaptı

  • 17.04.2018
  • 4197 Okunma

Ülkemizin sağlık alanındaki en güncel sorunlarından biri olan kan bağışına dikkat çekmek için Ayvaz çalışanları bu yıl da bir araya geldi. Kızılay iş birliğiyle organize edilen faaliyete yüze yakın Ayvaz çalışanı katıldı.

Sosyal sorumuluk faaliyetleriyle adından söz ettiren Ayvaz, Türk Kızılayı’nın iş birliği ile çalışanları arasında kan bağışı organizasyonu düzenledi. Geçtiğimiz ay şirketin Hadımköy’de yer alan merkez fabrikasındaki seminer salonunda düzenlenen faaliyete 100’e yakın personel katılarak kan bağışında bulundu. Ayvaz İcra Kurulu’nun önerisi üzerine bu yıl ikincisi gerçekleştirilen bağış organizasyonu için Kızılay’la görüşmeler yapıldı ve şirketin dört bir yanına organizasyon tarihini ve yerini duyuran posterler asıldı. Hem mavi yaka hem de beyaz yaka çalışanlardan büyük ilgi gören organizasyonda İş Yeri Hemşiresi Ebru Gök de bağışçı olarak yerini aldı.

“Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” diyerek konuya dikkat çeken Hemşire Ebru Gök, “Ayvaz olarak geçen sene ilkini düzenlediğimiz kan bağışı faaliyetine bu sene daha büyük bir katılım gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık yüz personel, organizasyonumuza katılarak çok kısa sürede kan bağışında bulundu. Kan bağışlamak çok önemli ve bu kadar kolay. Ağırlığı 50 kg’ın üzerinde 18-65 yaşları arasındaki sağlıklı her birey kan bağışlayabilir. Erkeklerde 3 ay ara ile yılda 4 kez, kadınlarda ise 4 ay ara ile yılda 3 kez kan bağışlanması mümkün. Kan bağışlamadan önce yorgun, uykusuz ve aç olunmamalı. Son 24 saat içinde aşırı miktarda alkol almamış olmalı. Son 3 gün içinde aspirin almamış olmalı. Son 5 gün içinde antibiyotik kullanmamış olmalı ve son 1 sene içerisinde ameliyat, endoskopi geçirmemiş olmalı” diyerek bağış şartlarını dile getirdi.

Organizasyonun ardından açıklama yapan Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, “Şirketimiz sağlık alanındaki sosyal sorumluluk faaliyetlerine her geçen gün daha çok önem veriyor. Kızılay’la iş birliği halinde gerçekleştirdiğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışı faaliyeti bunların başında geliyor. Ayvaz olarak kan bağışının, ülkemizin öncelikli sağlık konusu olduğunu düşünüyoruz. Sağlık alanında diğer şirketlere örnek teşkil edecek uygulamalar yapmaya özen gösteriyoruz” dedi. Kan bağışladıktan sonraki mutluluğu yaşamak için herkesi kan bağışlamaya davet eden İcra Kurulu Başkanı, “Bu faaliyeti, hem sektör hem de çalışanlarımız üzerinde farkındalık yaratmak için geleneksel hale getirdik. Seneye daha geniş bir katılımla yine düzenlemeyi hedefliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku