Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Antalya'da Düzenlediği “Globally Local” Sempozyumuyla Yine Bir İlki Gerçekleştirdi

Ayvaz, Antalya'da Düzenlediği “Globally Local” Sempozyumuyla Yine Bir İlki Gerçekleştirdi

  • 9.11.2016
  • 2237 Okunma

Sektöre adını her zaman ilk'lerle yazdıran Ayvaz, 27-30 Ekim tarihleri arasında Antalya Rixos Downtown Hotel'de “Globally Local” adında bir sempozyum düzenledi. Türkiye’nin dört bir tarafından ve farklı sektörlerden 200'e yakın kişinin katıldığı sempozyumda yangın, yalıtım, endüstriyel ve ARI-Armaturen başlıkları altında 7 eğitim verildi.

Tesisat sektörünün öncü firması Ayvaz, farklı sektörlere sunduğu yeni ürün ve çözümleri paylaşmak için 27-30 Ekim tarihleri arasında Antalya Rixos Downtown Hotel'de “Globally Local” adında bir sempozyum düzenledi. Farklı sektörlerden ve Türkiye'nin dört bir tarafından gelen katılımcıların yer aldığı organizasyonda farklı disiplinlerde uzman yöneticiler ve akademisyenler mesleki ve teknik bilgilerini paylaştı.

Antalya’da düzenlenen sempozyumda sözü ilk olarak Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut aldı. Organizasyonda emeği geçen tüm bileşenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ederek söze başlayan Alpagut, organizasyonun gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını söyledi. Konuşmasına Ayvaz firmasının tarihi ve bugün geldiği nokta hakkında verdiği bilgilerle devam eden Alpagut, “Kurulduğumuz yıl sadece on kişiyle çıktığımız bu mütevazı yolculuğa, bugün sadece merkez fabrikamızda 500'ün üzerinde kişinin çalıştığı ve 90'ın üzerinde ülkeye ihracatın yapıldığı büyük bir şirket olarak devam ediyoruz.” diyerek şirketin gelişimiyle ilgili çarpıcı bilgiler verdi. Yurt içinde 9 bölge müdürlüğü ve 78 bayi, yurt dışında ise 9 bölge ofisi ve 252 distribütör ile satış organizasyonu oluşturduklarını dile getiren Alpagut, alanında en çok ihracat yapan firmalardan biri olduklarının ve Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları listesinde her yıl gelişim kat ettiklerinin altını çizdi.

Alpagut'un ardından, Akdeniz Üniversitesi Mak. Müh. Fak. Termodinamik Anabilim Başkanı ve aynı zamanda MMO Antalya Şubesi Başkan Vekili Doç. Dr. İbrahim Atmaca sözü aldı. "Endüstriyel Tesislerde Yalıtımın Önemi" başlıklı bir sunum gerçekleştiren Atmaca, Türkiye'nin enerji görünümüyle ilgili çarpıcı bilgiler paylaştı.

İki gün boyunca paralel oturumlar halinde gerçekleştirilecek sempozyumda, 4 ana başlıkta 7 eğitim verildi. “Endüstride Buhar Kullanımı ve Buhar Armatürleri” sunumuyla Tarık Güner ve Serdar Ocaktan, “Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri” sunumuyla Craig Nixon, “Novec 1230 Yangın Söndürme Ajanı” sunumuyla Simantov Pozanti, "Rafinerilerde ve Terminallerde Yangın Söndürme Sistemi” sunumuyla Sercan Özkan, “Isı Yalıtımı: Güvenirlik ve Tasarruf İlişkisi” sunumuyla Mustafa Tavukçuoğlu, “Buhar, Kondens ve Kızgın Yağ Uygulamalarında ARI-Armaturen Çözümleri” sunumuyla Tim Wallis ve Ersun Gürkan ve “Ayvaz Yangın Söndürme Sistemlerindeki Yenilikler ve Hizmetler” sunumuyla Ahmet Kahraman sempozyum boyunca sözü aldı.

Katılımcılar tarafından büyük bir ilgi gören “Globally Local” sempozyumunun geleneksel hale getirilmesi düşünülüyor.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku