Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Fabrikalarda Modernizasyon Zirvesi’ne Katıldı

Ayvaz, Fabrikalarda Modernizasyon Zirvesi’ne Katıldı

  • 26.10.2017
  • 4565 Okunma

Ayvaz, 4-6 Ekim tarihleri arasında “Proses Mühendisliği Çözümleri ile Fabrikalarda Modernizasyon Zirvesi”nde endüstriyel tesislerde sıkça kullanılan ürünlerini ve fark yaratan çözümlerini sektör profesyonelleriyle paylaştı. 

Tesisat sektörünün güçlü firması Ayvaz, bu sene 4-6 Ekim tarihleri arasında İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Proses Mühendisliği Çözümleri ile Fabrikalarda Modernizasyon Zirvesi ve Sergisi”nde yoğun ilgi gören bir standla yer aldı. Etkinlik kapsamında Ayvaz Eğitim ve Proje Danışmanı H. Tarık Güner ve Ayvaz ARI-Armaturen Türkiye Ürün Müdürü Ersun Gürkan proses güvenliği ve bakımı ile ilgili konularda seminerler vererek katılımcıları bilgilendirdi.

Ayvaz Eğitim ve Proje Danışmanı H. Tarık Güner etkinlik kapsamında 4 Ekim Çarşamba günü “Koç Darbesi ve Proses Güvenliğine Etkileri” başlıklı bir bildiri sundu ve “Endüstride Buhar Tesisatları: Doğrular/Yanlışlar” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Ayvaz ARI-Armaturen Türkiye Ürün Müdürü Ersun Gürkan ise 6 Ekim Cuma günü “Üç Eksen Kaçıklı Yüksek Performans Vanalarının ESD Vanası Olarak Kullanılması” başlıklı bildiri ile katılımcılarla bir araya geldi.

Genel olarak zirveyi değerlendiren Ayvaz Endüstriyel Ürün Müdürü Serdar Ocaktan, bu sene ikincisi düzenlenen etkinlikten Ayvaz’a gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok memnun ayrıldıklarını dile getirdi. Çok doğru bir ziyaretçi kitlesi ile oldukça verimli bir üç gün geçirdiklerini kaydeden Ocaktan, seminerle  de Ayvaz çözümlerini detaylı anlatma fırsatı bulduklarını söyledi. Özellikle seviye kontrol ürünlerine, kontrol vanalarına ve buhar ürünlerine  yoğunlaşan bir talep olduğunu da ekledi. 

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku