Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Ailesi “Yaza Veda Pikniği”nde Çok Eğlendi

Ayvaz Ailesi “Yaza Veda Pikniği”nde Çok Eğlendi

  • 2.10.2017
  • 4727 Okunma

Ayvaz’ın Çatalca’da düzenlediği dev piknik organizasyonunda bir araya gelen Ayvaz çalışanları aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirdiler. Kahvaltıdan barbeküye, eğlenceli oyunlardan sürpriz hediyelere kadar her şeyin düşünüldüğü pikniğe yaklaşık 700 kişi katıldı.

Ayvaz’ın 16 Eylül Cumartesi günü Çatalca’da düzenlediği dev piknik organizasyonunda bir araya gelen Ayvaz çalışanları aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirdiler. Kahvaltıdan barbeküye, eğlenceli oyunlardan sürpriz hediyelere kadar her şeyin düşünüldüğü pikniğe yaklaşık 700 kişi katıldı.

Yazdan kalan son güzel havaların tadını çıkarmak ve yaza geniş Ayvaz ailesi olarak hep birlikte veda etmek isteyen Ayvaz, Kabakça Köyü Piknik Alanı’nda muhteşem bir piknik organizasyonu düzenledi. Piknik alanına gidiş ve dönüşleri servislerle sağlanan aileler güne kahvaltı ile başladılar. Sonrasında çeşit çeşit lezzetlerden oluşan bir barbekü ile keyifli bir öğle yemeğinin tadını çıkarttılar. Piknikte sadece damak tadı düşünülmedi, katılan herkesin gönlünce eğlenebileceği etkinlikler düzenlendi ve özenle seçilmiş sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Çocuklar, onlara özel olarak kurulan üç farklı şişme oyun parkında oynadılar, Mini Club kapsamında düzenlenen yarışmalara katıldılar, animatörler eşliğinde yüzlerini boyattılar ve dağıtılan sosis balonlarla hoşça vakit geçirdiler. Çocukları olduğu kadar anne babaları da dopdolu bir gün bekliyordu. Sunucu moderatörlüğünde organize edilen halat çekme, tavla turnuvası, yürüyen yol, masa langırtı, dev jenga, ıslak havlu, su topu, un üfle kazan, limbo, yumurta taşıma, çuval yarışı, koca ayak turnuvası gibi çeşitli yarışmalara katılan Ayvaz çalışanları ve aileleri hem becerilerini sınadılar hem de bolca güldüler. Yarışmalarda dereceye girenler için günün sonunda ödül töreni düzenlenerek birbirinden güzel hediyeler takdim edildi. Yine düzenlenen çekilişle onlarca kişiye hediyeler dağıtıldı. Okul çağında olan çocuklara ise kalem ve defterler hediye edildi. Günün sonunda aileleren gelen istek üzerine katılımcılar oyun havası ve halay müzikleri eşliğinde dans ettiler. Piknik bitiminde ailelerin evlerine servislerle konforlu bir şekilde ulaşmaları sağlandı.

Piknikten birbirinden güzel anılarla ayrılan Ayvaz çalışanları ve aileleri, hep birlikte güzel bir gün geçirmekten çok mutlu oldular ve Ayvaz’dan önümüzdeki sene de devamını beklediklerini belirttiler.

Ayvaz Piknik 1

Ayvaz Piknik 2

Ayvaz Piknik 3

Ayvaz Piknik 4

Ayvaz Piknik 5

Ayvaz Piknik 6

Ayvaz Piknik 7

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku