Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Uygulamalı Eğitim Merkezi'ne Destek Verdi

Ayvaz, Uygulamalı Eğitim Merkezi'ne Destek Verdi

  • 7.07.2017
  • 4468 Okunma

Sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına hız kazandıran Ayvaz, Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından geçtiğimiz aylarda Tuzla’da açılan Suat Sezai Gürü Uygulamalı Eğitim Merkezi’ne yangın tesisatı ekipmanı bağışladı. 

Tesisat sektörünün öncü firması Ayvaz, ülkenin ve sektörün en önemli ihtiyaçlarından biri olan mesleki eğitim alanında çok faydalı bir projeye katkıda bulundu. TMMOB Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin uzun soluklu projesi olan ve geçtiğimiz Nisan ayında Tuzla’daki Anadolu Yakası Sanayi Bölgesi’nde açılışı gerçekleşen Suat Sezai Gürü Uygulamalı Eğitim Merkezi’ne yangın tesisatı ekipmanı bağışladı. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, eğitim merkezinin açılış töreninde, verdiği destekten dolayı Ayvaz’a bir teşekkür plaketi takdim etti. Plaketi törende hazır bulunan İstanbul Anadolu Bölge Satış Mühendisi Emre Aktaş kabul etti.

Tuzla’daki merkezin hem ülkemiz hem sektör hem de mühendislik mesleği açısından çok önemli bir proje olduğunu belirten Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, böyle bir projede Ayvaz’ın da çorbada bir tuzu olmasından çok mutlu olduklarını ifade etti. Alpagut, "Biz Ayvaz olarak yaptığımız tüm işlerde içinde bulunduğumuz sektörü şekillendirmeyi ve ilerletmeyi hedef alan bir anlayışa sahibiz. Sektörümüzün ve ülkemizin önünü açacak tüm projelere katkı sunmaya hazırız.” dedi.

Suat Sezai Gürü Uygulamalı Eğitim Merkezi, toplam 1000 m2’lik bir alanda sanayinin en çok ihtiyaç duyduğu ara teknik elemanlara ve makine mühendislerine teorik ve pratik eğitimler vermek üzere kuruldu. Merkezde kaynak ile ilgili teorik ve pratik eğitimler, yangın tesisatı projelendirme ve uygulama eğitimleri, makine bakım eğitimleri, ısıtma soğutma ve havalandırma (HVAC) uygulama eğitimleri ve asansör eğitimleri verilecek.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku