Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Mayıs Ayındaki Dört Fuarda Sektörle Buluşmaya Hazırlanıyor

Ayvaz Mayıs Ayındaki Dört Fuarda Sektörle Buluşmaya Hazırlanıyor

  • 25.04.2017
  • 4504 Okunma

Ayvaz, ürün gamına eklediği yeni ürünleri sektör üyelerine tanıtmak için Mayıs ayında yurt içinde düzenlenen dört sektörel fuara katılıyor.

Sektörün köklü firmalarından Ayvaz, ürün gamına eklediği yeni ürünleri sektör üyelerine tanıtmak için Mayıs ayında yurt içinde düzenlenen dört sektörel fuara katılıyor.

Ayvaz ayın ilk organizasyonu olarak 3-5 Mayıs tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen, 22 yıldır büyüyerek gerçekleştirilen Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’na (ICCI) katılıyor. Türkiye’nin en önemli enerji etkinliklerinden biri olan ICCI’a 3 bakanlık, 7 kurum, 4 üniversite ve 32 sivil toplum kuruluşu destek veriyor. Geçtiğimiz yıl 175 yerli, 110 yabancı firmanın katılımıyla gerçekleşen organizasyonu binlerce kişi ziyaret ediyor. Ayvaz bu fuarda Özel Kompansatörler, Yüksek Performanslı Kelebek Vana, Yüksek Basınçlı Gate ve Küresel Vana, Kapasitif Seviye Göstergeleri ve Bıçaklı Vana ürünlerini öne çıkarmaya hazırlanıyor.

ICCI ile aynı gün başlayan ve toplam beş gün sürecek bir diğer organizasyon ise Çorlu Trakya Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan “Trakya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı”. Özellikle yurt dışından katılımcı ve ziyaretçileri çekmeyi hedefleyen fuar, bu yıl ilk defa düzenleniyor.

18-19 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Pullman Convention Center’da düzenlenecek bir diğer etkinlik olan  Uluslararası Temiz Kömür Zirvesi (ICCS), kömür sektörünün nabzını tutmaya hazırlanıyor. Etkinlik küresel kömür endüstrisinde kilit rol oynayan yöneticileri ve sektöre hizmet veren her tür şirketi, kurum ve kuruluşu bir araya getirmeyi hedefliyor. Ayvaz; kömür sektöründeki tüm bileşenlere, özellikle kömürün kullanıldığı termik santrallerde enerji verimliliği sağlayan buhar ürünlerini anlatmaya hazırlanıyor. ATEX sertifikalı ex-proof ürünlerini de fuar ziyaretçilerine anlatma fırsatı bulacak olan şirket; yüksek riskli endüstriyel tesislerin yangından korunması konusunda uzman olan Emo Ayvaz firmasıyla birlikte katılım gösteriyor. Emo Ayvaz ise bu organizasyonda, kömür konveyörlerinin ve enerji santrallerinin sahip olması gereken “yangın algılama ve söndürme sistemleri” ile ilgili ürün ve hizmetlere odaklanıyor.

Ayvaz’ın Mayıs ayındaki son yurt içi organizasyonu olan Yapı Fuarı 2017, 23-27 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Özellikle doğal gaz sektörüne sunduğu yeni ürünleri ve çözümleri fuar ziyaretçileriyle paylaşmaya hazırlanan Ayvaz yetkilileri, geçen yıl da katıldıkları bu fuarda en çok TS-EN 14800 Doğalgaz Bağlantı Hortumu ve Indoor-flex Bina İçi Doğalgaz Tesisat Sistemi ürünlerinin ilgi çektiğini belirtiyor.

Mayıs ayındaki yurt içi fuarlardaki Ayvaz stantları

ICCI 2017
3-5 Mayıs 2017
İstanbul Fuar Merkezi
10. Salon, Stant No: D100

Trakya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı
3-7 Mayıs 2017
Trakya Fuar Merkezi, Çorlu
Stant No: C5

Uluslararası Temiz Kömür Zirvesi (ICCS)
18-19 Mayıs 2017
İstanbul Pullman Convention Center  
Stant No: B11

Yapı Fuarı 2017
23-27 Mayıs 2017
TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi
5. Salon, Stant No: 133

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku