Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

ARI-CONLIFT Mekanik Kondens Pompası

ARI-CONLIFT Mekanik Kondens Pompası

  • 6.03.2017
  • 7212 Okunma

CONLIFT şamandıralı mekanik kondens pompası, yoğunluğu 0,85 ile 1,15 kg/dm³ arasında olan grup 2 akışkanlarının itici bir akışkanla pompalanması için tasarlanmıştır. İtici akışkan olarak doymuş buhar veya sıkıştırılmış hava kullanılabilir. 

CONLIFT şamandıralı mekanik kondens pompası, yoğunluğu 0,85 ile 1,15 kg/dm³ arasında olan grup 2 akışkanlarının itici bir akışkanla pompalanması için tasarlanmıştır. İtici akışkan olarak doymuş buhar veya sıkıştırılmış hava kullanılabilir. Özellikle buhar kullanılan tesisatlarda kondensin tahliye edilemediği stall ve benzeri durumlarda kullanılması verimliliği ve tesisat ömrünü arttırır. CONLIFT, standart olarak giriş ve çıkış tarafında ARI-CHECKO-D disk tip çek vanalar ve karşı flanşları ile birlikte tedarik edilir. İsteğe göre kondens pompası istasyonu olarak da tedarik edilebilir.

CONLIFT şu özelliklere sahiptir: Otomatik çalışma, otomatik olarak kondens seviyesine uyum sağlama, dayanaklı tasarım, tüm iç parçalar paslanmaz çelik, aşınan parçalar sertleştirilmiş paslanmaz çelik, yüksek dayanıma sahip Inconel X-750 yaylar, yüksek tekrar yorulma dayanımı için tasarlanmış gövde, elle ayar gerektirmeyen tasarım, alçak dolum kafası yüksekliği, elektriksiz çalışma, opsiyonel L-profil kaide, opsiyonel strok sayacı, opsiyonel yalıtım ceketi.

CONLIFT mekanik kondens pompasının gövde malzemesi P235GH-P250GH-P265GH, kapak malzemesi P250GH, çalışma basıncı min. -0,8 barg maks. 10 barg, çalışma sıcaklığı minimum -10 °C maksimum 200 °C’dir. İzin verilen maksimum fark basıncı 10 bar ve anma çapı DN25/25,40/40,50/50,80/50 olan ürün flanşlı, kaynak boyunlu veya dişli bağlantı tiplerine sahiptir.

ARI-Armaturen Conlift Şekil I

 

Şekil-I: CONLIFT Mekanik Kondens Pompası İstasyonu

ARI-Armaturen Conlift Şekil II

Şekil-II: Opsiyonel bileşenler


Ersun Gürkan
ARI-Armaturen Türkiye Ürün Müdürü
Ayvaz

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku