Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Katar Sahil Güvenlik Botlarında Ayvaz Ürünleri Tercih Edildi

Katar Sahil Güvenlik Botlarında Ayvaz Ürünleri Tercih Edildi

  • 28.12.2016
  • 6199 Okunma

Ulusal ve uluslararası dev projelere imza atan Ayvaz, başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Katar Sahil Güvenlik Komutanlığı için Türkiye’de üretilen sahil güvenlik botlarında Ayvaz seviye kontrol ürünleri tercih edildi.

Ulusal ve uluslararası anlamda dev projelere imza atan Ayvaz, başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Katar Sahil Güvenlik Komutanlığı için Türkiye’de üretilen sahil güvenlik botlarında Ayvaz seviye kontrol ürünleri tercih edildi.

Antalya Serbest Bölgede hizmet veren Ares Tersanesi tarafından 2014 yılında imzalanan sözleşme kapsamında üretimi tamamlanan sahil güvenlik botlarının yağ yakıt ve tatlı su tanklarında Ayvaz MG-33+EG-11 Oransal Seviye Göstergeleri kullanıldı. Ayvaz markalı ürünlerin tercih edilmesinin arkasında; firmanın Türk Loydu, Bureau Veritas, DNV ve Germanischer Lloyd sertifikalarına sahip olmasının da etkili olduğunu dile getiren Ayvaz yetkilileri, marin sektöründe hem askeri hem de ticari projelerde yüksek tecrübeye sahip olduklarını dile getirdiler.

Katar Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın ihtiyacı doğrultusunda, Antalya merkezli ARES Tersanesi tarafından üretimi tamamlanan Ares 75 Hercules ve Ares 110 Hercules botlarının ilk partisi, Katar'ın Hamad Limanı'nda teslim edildi. 24 metre boyunda ve 59 ton ağırlığındaki Ares 75 ilk seyir testinde 38.5 knot yani saatte 70 km’nin üzerinde hıza ulaştı.

Ares Tersanesi, Katar Sahil Güvenlik Komutanlığı için tasarlanan 3 tip 17 adet Hercules serisi botların üretimine de devam ediyor. Bu yıl sonuna kadar toplam 4 botun Katar’a teslim edilmesi planlanıyor. Öte yandan botlar, Aselsan ürünü 30 mm Muhafız ve 12,7mm Stamp Uzaktan Komutalı Stabilize Silah Sistemleri ile donatılacak.

Referanslarımız ve tecrübemiz sayesinde tercih ediliyoruz

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz Marin Satış Yöneticisi Özen Acar, Kata Sahil Güvenlik Komutanlığı için hazırlanan bu projede Ayvaz ürünlerinin kullanılmasından ötürü gurur duyduklarını dile getirdi. İlk etapta 6 gemilik ürünün tersaneye teslim edildiğini söyleyen Acar, firma olarak denizcilik sektöründe her zaman “marka projelerde” yer aldıklarını ve dünya sularında yüzen her deniz aracında tercih edilme vizyonuyla hareket ettiklerininin altını çizdi. Hercules botlarının ülkemiz açısından gurur verici olduğu söyleyen Acar “2016 yılında dünya genelinde ekonomik bir durgunluk yaşandığı halde, Ayvaz olarak atılımlarımıza devam ettik. Hem askeri hem de ticari projelerde güçlü referanslarımız, yüksek tecrübemiz ve uluslararası sertifikalarımız sayesinde tercih edilmeyi sürdürdük. Başarımızı ayrıca hızlı olmamıza da borçluyuz. Denizcilik sektöründe başarıyla yer almak istiyorsanız her açıdan hızlı olmalısınız. Firma olarak sektörden gelen taleplere hızla yanıt verebiliyoruz. servis desteği ve ürün tedariğinde de müşterimizin ticari çıkarlarını düşünerek hareket ediyoruz” dedi.

Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut ise yaptığı açıklamada, Ayvaz markasının güvenle özdeş olduğunu ve denizcilik sektörüne hitap eden ürünlerinin her yıl daha da zenginleştiğini söyledi. “Yüksek kaliteli ürünlerimiz, sektördeki tecrübemiz ve deneyimli ekibimiz sayesinde 2017 yılında da başarı grafiğimizi sürdüreceğiz. Tüm ekibimize başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.  

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku