Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz'ın Eğitime Destek Faaliyetleri Sürüyor

Ayvaz'ın Eğitime Destek Faaliyetleri Sürüyor

  • 10.10.2016
  • 9045 Okunma

Sosyal sorumluluk faaliyetlerine önem veren Ayvaz, eğitime destek faaliyetleri kapsamında Büyükçekmece’deki bir liseye Atatürk büstü yaptırdı.

Tesisat sektörünün köklü firmalarından Ayvaz, eğitime destek faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek Büyükçekmece’de bulunan Tepekent Anadolu Lisesi’nin talebi üzerine okula bir Atatürk büstü inşa ettirdi.

Daha önce farklı okullarda uzun yıllar çalışan deneyimli idareci Mehmet Nasip Sırnaç, Temmuz ayında  okul müdürü olarak göreve başladığı Tepekent Anadolu Lisesi’ni “nasıl güzelleştirebiliriz” diye düşündü ve bahçedeki eski Atatürk büstünün yenilenmesi için araştırma yapmaya başladı. Bu süreçte bazı firmalarla iletişim kurdu. Okul Müdürü Sırnaç’ın ilettiği destek talebine olumlu yanıt veren Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, okulun ihtiyaç duyduğu yeni Atatürk büstünün inşa edilme sürecini başlattı.

Büstün yapım sürecinde okul yönetimiyle birlikte sürekli iletişim halinde hareket eden Ayvaz yetkilileri, farklı mekanlarda inşa edilmiş örnekleri inceleyerek okul müdürü Mehmet Nasip Sırnaç’la paylaştı. Tasarımına karar verilen büstün inşası yaklaşık 2 hafta sürdü.

Büstün yapım süreciyle ilgili bilgi veren okul müdürü Sırnaç, Ayvaz firmasının okullarına verdikleri bu destekten dolayı çok mutlu olduklarını, bu gibi faaliyetlerin diğer firmalara da örnek olmasını dilediklerini söyledi. Sırnaç “Bugüne kadar öğretmen olarak görev aldığım her okulda, bir şeyleri nasıl daha iyi yapabiliriz diye hep düşünmüşümdür. Tepekent Anadolu Lisesi’nde Müdür olarak göreve başladığım ilk günden beri de aynı şeyi düşünüyorum. Öğrencilerin daha güzel, daha donanımlı ve daha bakımlı bir eğitim ortamında yetiştiğini görmek beni mutlu ediyor” dedi. Okulun bakımsız ve eski bir Atatürk büstü olmasından rahatsız olduğunu, fakat yeni bir büst inşa etmek için de maddi olanakların yetersiz olduğunu gören Sırnaç, Ayvaz yetkilileriyle irtibat kurarak bu desteği rica ettiğini bildirdi. Destek talebinin hemen onaylandığını ve sürece hızla başlandığını dile getiren Okul Müdürü, “Bu sürecin başından sonuna kadar büyük ilgi gösteren Ayvaz yetkililerine teşekkür etmek istiyorum. Özel sektörün eğitime destek faaliyetlerinin günden güne artmasını ve Ayvaz’ın bu girişimlerinin örnek olmasını diliyorum” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, “Daha iyi yetişmiş nesiller için eğitime yatırım yapmalıyız diye düşünüyoruz. Bugüne kadar Van’da konteynır kentlerde yaşayan çocuklara moral olması için oyuncaklar gönderdik, İstanbul’un yoksul semtlerindeki çocuklara kıyafet yardımları yaptık, sayısını hatırlamadığım kadar çok okula destek faaliyetinde bulunduk. Bunları söylemekten çekinmiyoruz, çünkü bu faaliyetlerin yaygınlaşmasını istiyoruz. Sektördeki tüm şirketleri sosyal sorumluluk kampanyalarına destek olmaya davet ediyoruz” diyerek eğitime destek çağrısında bulundu.

Tepekent Anadolu Lisesi

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku